Eladó lakás, 25.000.000 Ft

Kozármisleny Kamilla utca

A hirdetésben szereplő ingatlan nyilvános árverésen, végrehajtási eljárás keretében vásárolható meg. Az árveréssel kapcsolatos információkat e-mailben tudjuk elküldeni, amennyiben továbbítja nevét, telefonszámát, e-mail címét a miklos@titanproperty.hu címre.

Szolgáltatásunk díjmentes Vevőink részére, segítünk a teljes vételi folyamatban. Az ingatlan tehermentesen és beköltözhetően kerül átadásra – a tulajdonos vagy a végrehajtó által - a teljes vételár megfizetése után.

Az ingatlan tartozékai és jellemző tulajdonságai: Az ingatlanról készült képfelvétel tájékoztató jellegű. Az ingatlan tényleges elhelyezkedéséről, állapotáról mindenki saját felelősségére győződjön meg.
Lakás; emeletes; beton alap, tégla, cseréptető, tetőtér beépítettség teljes, életkor 5 év, állapot: jó, gázfűtés, vezetékes víz-gáz-villany-csatorna

Az ingatlan becsértéke/kikiáltási ára beköltözhetően: 25 000 000 Ft.

Vételi ajánlattétel időtartama: 2019-03-25-ig.

Amennyiben a meghirdetett ingatlan felkeltette érdeklődését, hívja munkatársunkat. Az online árverés az MBVK honlapján az Elektronikus Árverési Hirdetmény Ismételt Árverések között megtalálható.

Egyéb adatok

  • Alapterület: 138 m2
  • Szobák száma: 1
  • Félszobák száma: 4
  • Komfort: összkomfortos
  • Építés éve: 0000

KAPCSOLAT

Név: Miklós Dóra
Tel: +36205849630
E-mail: miklos@titanproperty.hu
Elküldöm e-mailben

Mely képek kerüljenek a lapra?

A nyomtatáshoz kérjük engdélyezze böngészőjében a felugró ablakot!