Eladó lakás, 8.680.000 Ft

Hódmezővásárhely Rudnay Gyula utca 47. 3/14.

A hirdetésben szereplő ingatlan nyilvános árverésen, végrehajtási eljárás keretében vásárolható meg. Az árveréssel kapcsolatos információkat e-mailben tudjuk elküldeni, amennyiben továbbítja nevét, telefonszámát, e-mail címét a miklos@titanproperty.hu címre.

Szolgáltatásunk díjmentes Vevőink részére, segítünk a teljes vételi folyamatban. Az ingatlan tehermentesen és beköltözhetően kerül átadásra – a tulajdonos vagy a végrehajtó által - a teljes vételár megfizetése után.

Az ingatlan tartozékai és jellemző tulajdonságai: Megnevezése: lakás. Tulajdon jellege: magántulajdon. Fekvése: belterület. Megközelíthetősége: kiépített, pormentes út. Közforgalmi közlekedéstől való távolsága: 200 m. Rendeltetése: lakás. A főépület jellemzői: többszintes, készültségi foka: 100%, alapozás: van, szigetelése: jó, falazata: tégla, tetőszerkezet-héjazat anyaga: beton lapostető, tetőtér beépítettsége: nincs, nem alápincézett. Életkora: 40 év, állapota: jó. Alapterülete: 62 m. Helyiségei: 2 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, előszoba. A szobák és mellékhelyiségek burkolata: mozaik, parketta. Fűtése: egyedi gázfűtés. Közművesítettsége: összközműves. Az ingatlan lakóingatlannak minősül.

Az ingatlan becsértéke/kikiáltási ára beköltözhetően: 8 680 000 Ft.


Amennyiben a meghirdetett ingatlan felkeltette érdeklődését, hívja munkatársunkat. Az online árverés az MBVK honlapján a Folyamatos Ingatlanárverési Hirdetmények között megtalálható.

Egyéb adatok

  • Alapterület: 62 m2
  • Szobák száma: 2
  • Komfort: összkomfortos
  • Építés éve: 0000

KAPCSOLAT

Név: Miklós Dóra
Tel: +36205849630
E-mail: miklos@titanproperty.hu
Elküldöm e-mailben

Mely képek kerüljenek a lapra?

A nyomtatáshoz kérjük engdélyezze böngészőjében a felugró ablakot!