Eladó ház, 3.500.000 Ft

Pécsvárad Entz utca 11/A

A hirdetésben szereplő ingatlan nyilvános árverésen, végrehajtási eljárás keretében vásárolható meg. Az árveréssel kapcsolatos információkat e-mailben tudjuk elküldeni, amennyiben továbbítja nevét, telefonszámát, e-mail címét a miklos@titanproperty.hu címre.

Szolgáltatásunk díjmentes Vevőink részére, segítünk a teljes vételi folyamatban. Az ingatlan tehermentesen és beköltözhetően kerül átadásra – a tulajdonos vagy a végrehajtó által - a teljes vételár megfizetése után.

Az ingatlan tartozékai és jellemző tulajdonságai: Az ingatlan azonosítására a településnév és a helyrajzi szám együttese szolgál. A fénykép tájékoztató jellegű. Az ingatlan tartozékai és jellemző tulajdonságai: Adó-és értékbizonyítvány szerint: belterületi földszintes lakóház. Tetőszerkezet-állapota: cserép, közepes állapotú. Alapterülete: kb. 80 m2. Helyiségek: 2 szoba, 1 félszoba, konyha, kamra, fürdőszoba. Szobák és mellékhelyiségek padlóburkolata: mozaik. Közművesítettsége: villany, gáz, vezetékes víz, csatorna. Tulajdoni lap szerint: lakóház, udvar. Összterülete: 362 m2. Megtekintés módja: külső megtekintés.

Az ingatlan becsértéke beköltözhetően : 7 000 000 Ft.

Az ingatlanra a kikiáltási ár legalább 50%-ának megfelelő összeggel tehető érvényes vételi ajánlat.

Vételi ajánlattétel időtartama: 2019.01.17.-tól 2019.04.02. 16:00-ig

Amennyiben a meghirdetett ingatlan felkeltette érdeklődését, hívja munkatársunkat. Az online árverés az MBVK honlapján az Elektronikus Ingatlanárverési Hirdetmények között megtalálható.

Egyéb adatok

  • Ház típusa: családiház
  • Alapterület: 80 m2
  • Kert mérete: 362 m2
  • Szobák száma: 2
  • Félszobák száma: 1

KAPCSOLAT

Név: Miklós Dóra
Tel: +36205849630
E-mail: miklos@titanproperty.hu
Elküldöm e-mailben

Mely képek kerüljenek a lapra?

A nyomtatáshoz kérjük engdélyezze böngészőjében a felugró ablakot!