Eladó ház, 2.000.000 Ft

Pápakovácsi Séd utca

A hirdetésben szereplő ingatlan nyilvános árverésen, végrehajtási eljárás keretében vásárolható meg. Az árveréssel kapcsolatos információkat e-mailben tudjuk elküldeni, amennyiben továbbítja nevét, telefonszámát, e-mail címét a miklos@titanproperty.hu címre.

Szolgáltatásunk díjmentes Vevőink részére, segítünk a teljes vételi folyamatban. Az ingatlan tehermentesen és beköltözhetően kerül átadásra – a tulajdonos vagy a végrehajtó által - a teljes vételár megfizetése után.

Az ingatlan tartozékai és jellemző tulajdonságai: Az ingatlan belterületi fekvésű, területe 809 m2. Az ingatlanon található lakóház helyiségei: 2 szoba, 1 fürdőszoba, 1 konyha, 1 egyéb mellékhelyiség. Közművek közül villannyal és vízvezetékkel van ellátva. Az épület földszintes, alapozása nincs, falazata kő és vályog, tetőzete fagerendás cserépfedéssel, pincéje nincs. Közepes állapotú.
Az ingatlanról készült fotó tájékoztató jellegű!

Az ingatlan becsértéke/kikiáltási ára beköltözhetően: 4 000 000 Ft.

Az ingatlanra a kikiáltási ár legalább 50%-ának megfelelő összeggel tehető érvényes vételi ajánlat.

Vételi ajánlattétel időtartama: 2019.02.08.-tól 2019.04.09. 20:00-ig.

Amennyiben a meghirdetett ingatlan felkeltette érdeklődését, hívja munkatársunkat. Az online árverés az MBVK honlapján az Elektronikus Ingatlanárverési Hirdetmény Ismételt Árverések között megtalálható.

Egyéb adatok

  • Ház típusa: családiház
  • Alapterület: 120 m2
  • Kert mérete: 809 m2
  • Szobák száma: 2
  • Építés éve: 0000

KAPCSOLAT

Név: Miklós Dóra
Tel: +36205849630
E-mail: miklos@titanproperty.hu
Elküldöm e-mailben

Mely képek kerüljenek a lapra?

A nyomtatáshoz kérjük engdélyezze böngészőjében a felugró ablakot!