Eladó ház, 12.150.000 Ft

Miskolc Erkel Ferenc utca 62.

A hirdetésben szereplő ingatlan nyilvános árverésen, végrehajtási eljárás keretében vásárolható meg. Az árveréssel kapcsolatos információkat e-mailben tudjuk elküldeni, amennyiben továbbítja nevét, telefonszámát, e-mail címét a miklos@titanproperty.hu címre.

Szolgáltatásunk díjmentes Vevőink részére, segítünk a teljes vételi folyamatban. Az ingatlan tehermentesen és beköltözhetően kerül átadásra a teljes vételár megfizetése után.

Az ingatlan tartozékai és jellemző tulajdonságai: Családi ház. A földhivatali nyilvántartás, valamint az adó-és értékbizonyítvány alapján 538 m2 alapterületű udvaron 150 m2 alapterületű, közepes állapotú lakóingatlan. Közművesítettsége: vezetékes víz-, villany-, gáz-, csatorna.
Az ingatlan birtokba adása abban az esetben lehetséges, amennyiben a tulajdonostárs tulajdoni hányada is árverésen megvételre kerül.
A tulajdonostárs 1/2 tulajdoni hányada is árverésre kerül ugyanezen időszak alatt.

Az ingatlan becsértéke/kikiáltási ára beköltözhetően: 16.200.000 Ft

Az ingatlanra a kikiáltási ár legalább 70%-ának megfelelő összeggel tehető érvényes vételi ajánlat.

Vételi ajánlattétel időtartama: 2019.02.14.-tól 2019.04.15.

Amennyiben a meghirdetett ingatlan felkeltette érdeklődését, hívja munkatársunkat. Az online árverés az MBVK honlapján az Elektronikus Ingatlanárverési Hirdetmények Ismételt Árverések között megtalálható.

Egyéb adatok

  • Ház típusa: családiház
  • Alapterület: 150 m2
  • Kert mérete: 538 m2
  • Szobák száma: 2

KAPCSOLAT

Név: Miklós Dóra
Tel: +36205849630
E-mail: miklos@titanproperty.hu
Elküldöm e-mailben

Mely képek kerüljenek a lapra?

A nyomtatáshoz kérjük engdélyezze böngészőjében a felugró ablakot!