Eladó ház, 2.400.000 Ft

Mihályháza Kossuth utca

A hirdetésben szereplő ingatlan nyilvános árverésen, végrehajtási eljárás keretében vásárolható meg. Az árveréssel kapcsolatos információkat e-mailben tudjuk elküldeni, amennyiben továbbítja nevét, telefonszámát, e-mail címét a miklos@titanproperty.hu címre.

Szolgáltatásunk díjmentes Vevőink részére, segítünk a teljes vételi folyamatban. Az ingatlan tehermentesen és beköltözhetően kerül átadásra – a tulajdonos vagy a végrehajtó által - a teljes vételár megfizetése után.

Az ingatlan tartozékai és jellemző tulajdonságai: Az ingatlan 4068 nm területű, belterületi ingatlan. Az ingatlanon álló lakóház földszintes, közepes állapotú, alapozása kő, falazata tégla, fa tetőszerkezetű cserép fedéssel. A lakóház helyiségei: 3 szoba, előszoba, fürdőszoba, konyha, 2 mellékhelyiség. Az épület vezetékes vízzel és villannyal ellátott.
Alapterület: a lakóház alapterülete nem ismert.
Az ingatlanról készült fotó tájékoztató jellegű!

Az ingatlan becsértéke/kikiáltási ára beköltözhetően: 4 800 000 Ft.

Az ingatlanra a kikiáltási ár legalább 50%-ának megfelelő összeggel tehető érvényes vételi ajánlat.

Amennyiben a meghirdetett ingatlan felkeltette érdeklődését, hívja munkatársunkat. Az online árverés az MBVK honlapján a Folyamatos ingatlanárverési hirdetmények között megtalálható.

Egyéb adatok

  • Ház típusa: családiház
  • Alapterület: 120 m2
  • Kert mérete: 4068 m2
  • Szobák száma: 3
  • Építés éve: 0000

KAPCSOLAT

Név: Miklós Dóra
Tel: +36205849630
E-mail: miklos@titanproperty.hu
Elküldöm e-mailben

Mely képek kerüljenek a lapra?

A nyomtatáshoz kérjük engdélyezze böngészőjében a felugró ablakot!