Eladó ház, 3.000.000 Ft

Isztimér Köztársaság út 134.

A hirdetésben szereplő ingatlan nyilvános árverésen, végrehajtási eljárás keretében vásárolható meg. Az árveréssel kapcsolatos információkat e-mailben tudjuk elküldeni, amennyiben továbbítja nevét, telefonszámát, e-mail címét a miklos@titanproperty.hu címre.

Szolgáltatásunk díjmentes Vevőink részére, segítünk a teljes vételi folyamatban. Az ingatlan tehermentesen és beköltözhetően kerül átadásra – a tulajdonos vagy a végrehajtó által - a teljes vételár megfizetése után.

Az ingatlan tartozékai és jellemző tulajdonságai: Az ingatlan-nyilvántartás szerint: belterületi, 1234 m2 területű, kivett lakóház, udvar, gazdasági épület. Az illetékes polgármesteri hivatal adó- és értékbizonyítványa szerint: rendeltetése lakás, tetőszerkezet anyaga: pala, tetőszerkezet állapota: hiányos, felújításra szorul, épület alapterülete: 80 m2, közművesítettsége: vezetékes víz-villany-gáz-csatorna. Az ingatlant már több éve nem használják tulajdonosai, az jelenleg is lakatlan. A lakóház és a hozzá tartozó udvar, gazdasági épület elhanyagolt állapotban van.

Az ingatlan becsértéke/kikiáltási ára beköltözhetően: 3 000 000 Ft.


Amennyiben a meghirdetett ingatlan felkeltette érdeklődését, hívja munkatársunkat. Az online árverés az MBVK honlapján a Folyamatos Ingatlanárverési Hirdetmények között megtalálható.

Egyéb adatok

  • Ház típusa: családiház
  • Alapterület: 80 m2
  • Kert mérete: 1234 m2
  • Szobák száma: 2

KAPCSOLAT

Név: Miklós Dóra
Tel: +36205849630
E-mail: miklos@titanproperty.hu
Elküldöm e-mailben

Mely képek kerüljenek a lapra?

A nyomtatáshoz kérjük engdélyezze böngészőjében a felugró ablakot!