Eladó ház, 1.000.000 Ft

Erdőtelek Kossuth Lajos utca 7.

A hirdetésben szereplő ingatlan nyilvános árverésen, végrehajtási eljárás keretében vásárolható meg. Az árveréssel kapcsolatos információkat e-mailben tudjuk elküldeni, amennyiben továbbítja nevét, telefonszámát, e-mail címét a miklos@titanproperty.hu címre.

Szolgáltatásunk díjmentes Vevőink részére, segítünk a teljes vételi folyamatban. Az ingatlan tehermentesen és beköltözhetően kerül átadásra a teljes vételár megfizetése után.

Az ingatlan tartozékai és jellemző tulajdonságai: A főépület földszintes, alapozása kő, szigetelése gyenge, falazata vályog, szilikát. Tetőszerkezete fa, cserép, állapota közepes. Az épület 80 éves, állapota gyenge, 65 m2. Helyiségei: 2 szoba, 1 félszoba, konyha, kamra, fürdőszoba, előszoba található. A szobák és más helyiségek padlóburkolata beton és parketta. Fűtése gáz. Közművesítettsége vezetékes víz-gáz, csatorna. Az épület lakatlan. Az ingatlan lakóingatlannak minősül.

Az ingatlan becsértéke beköltözhetően: 1 000 000 Ft.


Vételi ajánlattétel időtartama: 2019.04.08.-tól 2019.06.07. 13:00-ig.

Amennyiben a meghirdetett ingatlan felkeltette érdeklődését, hívja munkatársunkat. Az online árverés az MBVK honlapján az Elektronikus Ingatlanárverési Hirdetmények között megtalálható.

Egyéb adatok

  • Ház típusa: családiház
  • Alapterület: 65 m2
  • Kert mérete: 1137 m2
  • Szobák száma: 2
  • Félszobák száma: 1

KAPCSOLAT

Név: Miklós Dóra
Tel: +36205849630
E-mail: miklos@titanproperty.hu
Elküldöm e-mailben

Mely képek kerüljenek a lapra?

A nyomtatáshoz kérjük engdélyezze böngészőjében a felugró ablakot!