Eladó ház, 44.900.000 Ft

Dabas Déli Szabó Károly utca

Dabason, a Déli Szabó Károly utcában kínálunk eladásra egy 3+2 félszobás, 176 m2-es családi házat, 300 m2 üzemterülettel.

Az ingatlan 1981-ben épült, 2007-ben műszaki és esztétikai felújítást kapott. A felújítás során a ház kívülről 5 cm-es szigetelést kapott, a villany- és vízvezetékeket kicserélték, a földszinten padlófűtés került kialakításra. A fürdőszoba is felújításra került, és a járólapokat is újra cserélték.

A felújításnak köszönhetően a gázkazán a téli hónapokban átlagban 20-30 ezer forintból biztosítja a ház a melegét, és a pincében található vegyes tüzelésű kazánnal a fűtés még kedvezőbbé tehető, a melegvizet villanybojler biztosítja.

A családi ház alsó szintjébe egy a képeken is látható fedett teraszon át juthatunk, a konyha-étkezőbe érkezve. A tágas nappaliból nyílik egy nagy hálószoba, egy félszoba és a sarokkádas fürdőszoba is. Az emeleten az előtérből 1 szoba és 1 félszoba nyílik, valamint egy itt található a gázkazán és innen juthatunk ki a nagyméretű teraszra.

A ház alápincézett, a pinceszinten található az egyik garázs és a vegyes tüzelésű kazán, mely a gázkazán mellett szintén használható fűtésre, valamint klasszikus pincerész is, mely zöldség- gyümölcs tárolásra kiváló.

A 300 m2-es üzemterületen nyomda működött. Egy 160 és egy 140 m2-es részből áll, érvényes telephelyengedéllyel rendelkezik, a műhelyek több helyiségből állnak, konyha, étkező, fürdőszoba, wc, iroda is megtalálható így több funkcióra, vállalkozásra is alkalmas.

Az udvarba 7 autó részére biztosított parkolási lehetőség, valamint további 2 autó részére garázs.

Nézze meg személyesen! Érdemes!

Egyéb adatok

  • Alapterület: 176 m2
  • Építés éve: 1981

KAPCSOLAT

Név: Titán Property Kft.
Tel: +36703375111
E-mail: info@titanproperty.hu
Elküldöm e-mailben

Mely képek kerüljenek a lapra?

A nyomtatáshoz kérjük engdélyezze böngészőjében a felugró ablakot!