Eladó ház, 4.000.000 Ft

Cegléd Külső Budai út

A hirdetésben szereplő ingatlan nyilvános árverésen, végrehajtási eljárás keretében vásárolható meg. Az árveréssel kapcsolatos információkat e-mailben tudjuk elküldeni, amennyiben továbbítja nevét, telefonszámát, e-mail címét a miklos@titanproperty.hu címre.

Szolgáltatásunk díjmentes Vevőink részére, segítünk a teljes vételi folyamatban. Az ingatlan tehermentesen és beköltözhetően kerül átadásra – a tulajdonos vagy a végrehajtó által - a teljes vételár megfizetése után.

Az ingatlan tartozékai és jellemző tulajdonságai: 2 lakásos épület. Kivett lakóház, udvar megjelölésű ingatlan. Alapozása beton, szigetelése teljes értékű, falazata tégla, tetőszerkezete cserép. Hasznos alapterület: 2 X 74,41 négyzetméter. Helyiségei: 2+2 szoba, 2 félszoba, 2 konyha, 2 kamra, 2 fürdőszoba, 2 WC, 2 nappali. A közjegyzői okirat alapján adós 2/4 tulajdoni hányada a 2. lakásra terjed ki. Alapterület: 1077 négyzetméter.

Az ingatlan becsértéke/kikiáltási ára beköltözhetően: 8 000 000 Ft.

Az ingatlanra a kikiáltási ár legalább 50%-ának megfelelő összeggel tehető érvényes vételi ajánlat.

Amennyiben a meghirdetett ingatlan felkeltette érdeklődését, hívja munkatársunkat. Az online árverés az MBVK honlapján a Folyamatos Ingatlanárverési Hirdetmények között megtalálható.

Egyéb adatok

  • Ház típusa: családiház
  • Alapterület: 74 m2
  • Kert mérete: 1077 m2
  • Szobák száma: 2
  • Félszobák száma: 2
  • Építés éve: 0000

KAPCSOLAT

Név: Miklós Dóra
Tel: +36205849630
E-mail: miklos@titanproperty.hu
Elküldöm e-mailben

Mely képek kerüljenek a lapra?

A nyomtatáshoz kérjük engdélyezze böngészőjében a felugró ablakot!