Eladó ház, 2.250.000 Ft

Bátaszék Kossuth Lajos utca 106.

A hirdetésben szereplő ingatlan nyilvános árverésen, végrehajtási eljárás keretében vásárolható meg. Az árveréssel kapcsolatos információkat e-mailben tudjuk elküldeni, amennyiben továbbítja nevét, telefonszámát, e-mail címét a miklos@titanproperty.hu címre.

Szolgáltatásunk díjmentes Vevőink részére, segítünk a teljes vételi folyamatban. Az ingatlan tehermentesen és beköltözhetően kerül átadásra – a tulajdonos vagy a végrehajtó által - a teljes vételár megfizetése után.

Az ingatlan tartozékai és jellemző tulajdonságai: Árverezendő a tulajdoni lap II/17 során bejegyzett tulajdoni rész. 324 nm alapterületű ingatlan, amelyen 90 nm-es vályogfalú, cseréptetős ház, nincs alápincézve, szigetelve. 2 szoba, konyha, fürdőszoba. Hajópadló és kerámia padlóburkolatok, gázfűtéses, összközműves. Megtekintést nem biztosítunk

Az ingatlan becsértéke/kikiáltási ára beköltözhetően: 2 250 000 Ft.

Amennyiben a meghirdetett ingatlan felkeltette érdeklődését, hívja munkatársunkat. Az online árverés az MBVK honlapján a Folyamatos Ingatlanárverési Hirdetmények között megtalálható.

Egyéb adatok

  • Ház típusa: családiház
  • Alapterület: 90 m2
  • Kert mérete: 324 m2
  • Szobák száma: 2
  • Építés éve: 0000

KAPCSOLAT

Név: Miklós Dóra
Tel: +36205849630
E-mail: miklos@titanproperty.hu
Elküldöm e-mailben

Mely képek kerüljenek a lapra?

A nyomtatáshoz kérjük engdélyezze böngészőjében a felugró ablakot!