Eladó üzlethelység, 39.000.000 Ft

Budapest XX. (Pacsirtatelep) Bp. XX. kertváros

ÁRCSÖKKENÉS!!
Befektetők, vállalkozók figyelem! Ha megvásárolja nincs +kiadása, nincs bérleti díj, csak a saját rezsi!!!
Bp. XX. 148m2 /+30m2 pince és terasz/, 336m2-es telekkel, berendezéssel eladó!
65m2 vendégtér, két WC, konyha, előkészítők, riasztóval ellátott, összközműves, ipari árammal rendelkezik.
Rengeteg ötlettel tarkítva, alakítson ki egy sajátos vendéglőt, amivel nemcsak a környéken eddig nem ismerő lakóknak is felkelheti az érdeklődősét./ Napi akciós egytálétel, esti fellépők, táncestek és a felsorolás lehetne végtelen./
Minden olyan helyiséggel rendelkezik, amire szükség van egy étterem, kifőzde, pizzázó, kiszállító futár cég, vagy presszó számára, de alkalmas lehet átalakítással sport, vagy előadóterem számára is.
Vendéglátó egységként üzemelt több mint 20 éve, de alkalmas lehet üzletnek, irodának, telephelynek is. Méretéből adódóan leválasztható lehet részekre, három bejáratával alkalmas rá, így befektetésnek is kiváló.
Az épület különálló és magántulajdonban van, a területet, amire épült az épület, most sikerült hozzávásárolni a tulajdonosnak, így az a teljes területével, épülettel együtt értendő.
Tartozik hozzá egy 30m2-es pince, ahová teherlifttel megoldható a rakodás. 8m2-es kialakított dohányzó rész és a vendégtérben elhelyezett szórakozást biztosító TV, darts, csocsó és biliárdasztal teheti szórakoztatóbbá az ott töltött időt.
A nyitva tartás este 10-ig tartott, de engedélyezik a non-stop nyitva tartást is.
Riasztóval, redőnyökkel felszerelt. Fűtése, konvektorral megoldott, összközműves.
Az ingatlan üzleti vagy irodai profil kialakítására alkalmas, de lehet telephely, áruház, iroda és szolgáltató profilok működésére is.
Ha az álma eddig nem valósult meg, most itt a lehetőség, nagyon jó áron hozzájutni egy olyan ingatlanhoz, ahol megvalósíthatja elképzeléseit, de bérbe is adhatja, ami igen szép hozamot jelenthet az új tulajdonosának. Lakóingatlanként nem hasznosítható!!!
Jó időben a külső terasz is használható.
A parkolás előtte és a közelben ingyenes. VL


Egyéb adatok

  • Alapterület: 148 m2
  • Építés éve: 1985

KAPCSOLAT

Név: Voncsina Lászlóné
Tel: +3670 320 9974
E-mail: vilona@abis.hu
Elküldöm e-mailben

Mely képek kerüljenek a lapra?

A nyomtatáshoz kérjük engdélyezze böngészőjében a felugró ablakot!