Rólunk

Irodánk, a 3Bástya Ingatlan Budapest egész területén, kiemelten Budán, a XI. kerületben és annak agglomerációjában és  Százhalombattán foglalkozik új építésű és használt ingatlanok adás-vételének, illetve bérbeadásának közvetítésével. 

Munkatársaink megfelelő képzettséggel és több mint 10 éves szakmai gyakorlattal  rendelkeznek az ingatlanértékesítés-és hasznosítás terén.

Fő tevékenységi körünk lakóingatlanokkal kapcsolatos, de kiterjed irodákra, üzlethelyiségekre, telkekre és nyaralókra is. 

A 3Bástya Ingatlan munkatársainak célja, hogy ügyfelei a lehető leggyorsabban, a legkevesebb energia- és pénzráfordítással intézhessék ingatlannal kapcsolatos ügyleteiket. Ehhez nyújtanak segítséget képzett, tapasztalt üzletkötőink, akik az eladni vagy bérbe adni szándékozott ingatlant a helyszínen felmérik, fényképeket készítenek róla, az érdeklődőket személyesen kísérik az érintett ingatlanhoz. 
A kapcsolatfelvételtől a szerződéskötésen át a kulcsátadásig segítjük ügyfeleinket tanácsainkkal, hitel-ügyintézéssel, közvetítünk ártárgyalásokban, megoldást kínálunk jogi kérdésekben. Ügyfeleinknek az adás-vétellel kapcsolatos jogi ügyintézés mellett szakmai tanácsadással is tudunk segíteni. 

Legfontosabb üzleti célunk, hogy, elnyerjük és megőrizzük ügyfeleink bizalmát szakértelmünkkel és megbízhatóságunkkal.

KAPCSOLAT

Név: 3Bástya Ingatlan
Tel: +36206628327
E-mail: juditkcz@gmail.com